hem hem nu åker vi hem

2010-10-31, 14:11:19 / Kategori: Allmänt

Schallå! Nu sitter vi i bilen påväg hem.. har tyvärr ett tag kvar ca fem timmar sådär.
Idag va vi in på Gekås igen, "bara" en kvarts kö in, godkänt! va lugnt i början men sen kom de där kaoset igen så jag & C gav upp rätt snabbt, knatade över vägen å gick i lite andra affärer istället :)
Ola-Conny jobbade idag, han plockade upp godis duktig kille de där. Dåligt med bilder men ska lägga in de jag har sen. Men i min rosa superdator finns de bara ett hål för en USBkabel så får välja bilderna eller internet. å utan internet får ni ändå inte se bilder, hihi..

Läget i bilen är iaf Milo & Johanna drar slaggen, jag sitter å sjunger lite och Stefan kör.
blir middag hos M&P idag, yummie..

Nu lämnar vi Bredaryd vart det nu ligger, tjuutjuuuu

Ullared !!

2010-10-30, 21:25:10 / Kategori: Allmänt

Hejhej från Ullared!

Shit, vet inte vad jag ska säga. Ullared är one of a kind kan man säga.
Kan dra allt från början;

Vi skulle åka 03.00, 01.40 ringde dom å sa vi åker nu istället. upp, på me kläderna  och hoppa in i bilen. tror jag va vaken Norrtälje ut, innan Rösa sov jag helt säkert! Jag fick ju inte köra, lucky me för dom andra va riktigt slut av å köra! Iaf vi kom dit vid nio, kön va låååång, men man såg inte hela så tänkte de här går nog rätt snabbt. stog en timme på deras hemsida. Men tji fick jag, den gick fram å tillbaka hur som helst. TVÅ timmar för att ta sig in, helt sinnes! åt två korvar under kötiden... Väl där inne va de shipommesfriteskaos! FOLK ÖVERALLT!!! man fick tränga sig fram som bara den så man såg inte riktigt nånting av vad som fanns. heltslut blev jag. Vi gick i några timmar fötterna värkte och humöret åkte i botten som på en annan femåring. Jag och C bestämde oss för att betala och gå ut, finns ju andra affärer runt. HAHA på oss, !h & 15 min stog vi i kö för att få betala, då hittade vi ändå en kort kö.. dom ropade ut att kötiden va ca 1 timme, men de va lögn det. do sa att de va 2 timmar men det kunde dom inte ropa ut. Dom andra hade barnvagnar så dom hamna i gräddfilskön, dvs personalkassan, så dom slapp köa dom!!
sen åkte vi till varberg och käka på deras wärdshus, oxfiléplanka, yummie!! Nu ska vi sova strax, ska va utcheckade 07.30 imorrn. Men då blir det dom andra affärerna för oss.

Låter kanske lite bitter nu men e riktigt trött, ha de bra! PUSS

I gonna love you like you gonna die

2010-10-29, 22:25:35 / Kategori: Allmänt

Jag är trött som en gris hej hej. . . . . .

Gjorde en fin specialare åt Erkkan idag, lax & räkorsmörgåstårta med lakris&hallondöskallar å en ferraribil på, yummie tyckte hon. Blääää tyckte jag!
Jaaaa men vad ska vi mer säga då, jag ska ju på en tripp över helgen. Ska åka 03.00 inatt :S ååå jag har ju tänkt ha ett litet mission här att jag ska va vaken tills dess så ja sover skönt i bilen. Men vette tusan om ja kommer palla, e jättetrött redan nu.

Morgan & Ola-Conny here I come (snart om några timmar) !!!!!



Btw, Minnah är rätt grym i IDOL, gåshud!! eller ståfräs som jag brukar säga, men som enligt dom flesta inte betyder det jag tycker det betyder, fräset på armarna står ju lixom. Japp så är det!



Lite såtfräs får man även av Ke§ha - Animal, den får 5 toasters!

Tjenis penis!

2010-10-28, 15:27:37 / Kategori: Allmänt


Ahh men shit va trött jag är, känner mig knappt som en människa längre!
Kom hem vid nio igår, kollade grey's hoppade in i duschen å sen va de bara till å sova för att gå upp halv sex imorsse igen. Man hinner ju knappt märka att man är hemma.
Idag har jag jobbat till klockan två, skönt att det inte var längre! har heldag i hajen imorrn, TIO timmar.. vet inte hur jag ska palla me.
Sen vet jag inte om det kommer va mission inte somna förens vi ska åka eller gå å lägga mig direkt när jag kommer hem vid åtta. beror på vilken bil vi ska ha. jag har ju turen (iaf den här gången) att jag inte får köra min brorsas bil för att jag är lite för liten till ålder.. så då kan jag ju faktiskt va ûbertrött när vi ska åka å sova i bilen istället.

Packa måste jag göra idag med, måste ju va fin för Morgan & Ola-Conny ;)


Ska ta mig en powernap nu, får väl iaf vara glad att jag inte har fått höstpung, verkar jobbigt de där med hösten!



ciao!


chark - shark - haj

2010-10-27, 09:55:15 / Kategori: Allmänt

Hej!
idag ska jag då leka i hajen, 12-20.. Det är ju ett tag kvar tills dess, så fixa iordning mig snart och kolla på våra bästa år står på schemat innan jag måste åka. Har kommit på en fördel med att vara i charken , man behöver inte alls bry sig om håret på morgonen. Man drar ju ändå en kepa över där sen så en knut duger finfint, och bara dra bak luggen. Man är ju iofs mindre snygg i håret när man slutar och tar av sig den där kepsen. Då har man en fin rand i håret efter den. Så mössa är ett måste om man åker buss. Tur att det är kallt ute så det inte ser konstigt ut med mössa iaf :)


Ha en bra dag!

Trött!!

2010-10-26, 23:14:58 / Kategori: Allmänt

Dags att inta sängläge snart, ögonen har börjat åka rätt bra!
Har haft jättesvårt att slappna av idag, efter förra veckans schema när man knappt hade tid att andas är jag fortfarande uppe i varv. En fjuttig liten dag är vad jag har ledigt innan det börjar igen.

Så vad har jag hunnit med idag då?
tre tvättmaskiner, diskmaskinen + röjja i köket. handlade och lagade mat så hela köket grisades ner igen, så det blev en till diskmaskin + städning. Tömt min ena garderob me, stort projekt på g där!! får ta lite varje dag när det finns tid :)
Har iaf konstaterat idag att jag har sjukligt mycket kläder och skor. För mycket! så när jag har tömt båda garderoberna i mitt sovrum + den stora walk in så blir det till att sortera med hårda tag. inget mesigt "jag kommer kanske använda den där tröjjan igen" nej är det inte solklart ska det bort!!



Nu ska jag sova, ska leka i hajen 12-20 imorrn. Chark - shark - haj

Welcome!!

2010-10-26, 19:05:19 / Kategori: Allmänt

Jag vill vara som dig Erika. Du har skaffat dig en blogg, nu har jag med en!


Nu ska jag laga mat så jag inte enbart har levt på choklad idag. Både i rutform och rinnande format har de slunkit ner, yummie! :)


Ta mig tillbaka!