11-01-06

2011-01-06, 17:50:59 / Kategori: Allmänt



Äntligen hemma! Har jobbat 6-16 idag och den tiden har nog aldrig gått så långsamt..
Va ändå rätt skönt imorsse, vi öppnade tio idag eftersom det är röd dag. Så vi släpade med datorer + högtalare och drog på högsta, va ju bara jag och Johanna där..;)
Jag bakade iaf, väldigt bra blev det. Men vad hade man förväntat sig?! ;D
Körde på ett sextimmars kassapass sen me. mucho skoj, not!

Nu ligger jag iaf äntligen i min älskade säng... Och mår piss rent ut sagt!
Kallsvettas, mår illa, ont i huvudet. Skakar för att jag fryser så mycket. Första veckan på 2o11 kommer verkligen inte gå till historien som någon bra vecka..


Tack o hej! 



Jag just nu...

2011-01-05, 20:49:22 / Kategori: Allmänt



Känner mig lite som en ny människa nu, tog en väldigt varm dusch. Körde skrubb med eaculyptus i medans jag hade hårinpackning i håret. Känns riktigt bra i huden efter det.
Och nu sitter jag med ansiktsmask, kanske hjälper lite mot den extremt torra huden man har under vintern...





H&M (nakenchock, nästan iaf....)

2011-01-05, 19:17:24 / Kategori: Allmänt



Drar en bildbomb här på vad jag fick hem. Är nog första gången jag var nöjd med allt, brukar ju sitta rätt annorlunda på en själv än vad det gjorde på dom pinsmala modellerna i katalogen. Iofs var det mest "lediga" kläder det här, dom ska inte sitta slimmat utan bara skönt. Hemmakläder helt enkelt. Tror jag är kär i minanya jeans, skulle kanske ha tagit en storlek mindre men dom sitter bra ändå så tummen upp! ;)


Leopardklänning, köpte även en i annan färg/mönster

Svart klänning med blommor upptill


Ljusgrå stickad tröja


En till grå stickad tröja


Boyfriendjeans
 

Vitt bagylinne


Vit virkad tröja


Kamelfärgad virkad tröja


Vit skjorta


Bikini (ska träna & bli brun till sommaren)


Sen har vi målet på hur jag ska se ut till sommaren om jag får tummen ur arslet nångång och börjar träna ;)







here i go again..

2011-01-05, 18:09:15 / Kategori: Allmänt



Jahapp, det gick ju bra det där.. Nej men mår riktigt kasst å har gjort det dom senaste dagarna. Har hamnat i en ond cirkel, har haft svårt att somna på kvällarna. Kan ta upp till två timmar å sen vaknar jag runt tre fyra å kan inte somna om. Vilket gör att jag är riktigt trött hela tiden, nån dag kan man ju va det sen börjar det påverka andra saker. Nu har det gått till att jag är så trött så jag mår riktigt illa hela tiden, och när man gör det är det ju inte jättelätt att äta. När jag inte äter får jag väldigt ont i huvudet, så ont så man bara vill lägga sig ner å sova. Men juste det var sova jag tydligen inte kunde göra!!
Gick ner två kilo första dagarna, nu har jag iaf gått upp ett igen. SKA äta middag snart me, är nog första gången jag riktigt känner hunger nu. Pommes, bea å entrecote blir det, varför leva på bröd & vatten lixom?! ;)


Föressten va på en andra intervju igår. Jag ljög då, dom frågade mig hur jag mådde å jag svarade "det är bra, lite trött bara började jobba tidigt imorsse", sanningen va att jag under hela intervjuen satt och tänkte "jag får inte spy, jag får inte spy!" Behöver inte säga att jag gjorde rätt dåligt ifrån mig va?!

Har även klippt mig och ljusat upp håret hos Emma, duktig frisör det där :) www.salongpage.blogg.se  , bra priser är det me! :) Klippning, ´tokmycket slingor + toning på det för bara 900, catching!! 


Idag kom mitt efterlängtade h&m-paket me, om jag får kraft snart ska jag testa allt och kanske öven lägger ut bilder på det här sen, varning för nakenchock isf, haha!!
Men lika bra att vänja sig om vingarna ska på sen ;)


 

Josephine Sjöholm!!

2011-01-01, 13:09:31 / Kategori: Allmänt



Haha igår sa du årets kommentar, var svårt att sluta skratta. Vi pratade om Elins pappa och hans bror som bodde nära varandra.. Dialogen blev väl ungefär såhär:

Josephine: hur många farbröder har du?
Elin: 2 stycken
Josephine: Är det bara killar eller?



Gott Nytt År!!

2011-01-01, 09:56:18 / Kategori: Allmänt



Oooopsie,vilken paus!
Men nu är det nytt år, nya tag;)


Igår firade jag in det nya året i Bergshamra med finaste flickorna. Vi bastade, rullade oss i snön (jag & Elle) sen bastun igen. Fixade oss lite snabbt och sen blev det trerätters. Pratade en massa, gick bordet runt så man fick säga det bästa med 2o1o och säga vad man ska ändra till 2o11.. Ska inte säga min, men den blev rätt klockren :p

Sen va vi ut i snöyran och sköt raketer och drack skumpa. Mycket fint va det! :)
In och körde nått spel där det blev väldigt mycket diskussioner om allt, lovely! :)

Va hemma runt två, åkte och hämtade syster me sä hon inte behövde gå hem i det här vädret. Va ingen lätt match att parkera sen kan jag säga. Helt igensnöat..


Nu ska jag nog sova lite till, ögonen börjar kännas lite tunga..
Tack Elin för att vi fick vara hos dig igår, du gjorde det kanon!! ;)