dubbidubbiduuuuuu

2010-11-30, 21:47:18 / Kategori: Allmänt



Tror jag kommer få liggsår efter idag, har legat i sängen precis heeela dan!
Åt min bacon med, stekte den i mjölk (?) är det normalt.. Åt två kokta morötter till me haha, mina smaklökar kan inte va på topp just nu. Men vart sugen på just dom sakerna.
Har både hunnit med att måla naglarna och förstöra det. Men men, har ju ändå handskar på mig hela dan imorrn så ingen kommer se ;)

Nu ska jag packa lite, ska sova hela tre nätter hemma hos mamma och pappa. Katterna kommer ju gå i taket av lycka när dom får ha mig där så mycket. Det skulle iaf jag ha gjort.

Ska även skriva en komihåglapp till mig själv imorrn på vad jag ska plocka med mig. Väska, datorn & bilnyckeln. Va inte så mycket men jag och minnet, nej ingen bra kombination ;)




Jag bjuder på den här, bara för att jag är jag! ;)

2010-11-30, 16:26:32 / Kategori: Allmänt





Brrr!!!

2010-11-30, 14:40:24 / Kategori: Allmänt



Jag har legat i sängen hela dan, skönt!
vaknade med feber idag me så då kändes täcket skönt :)
Tråkigt bara att jag var sjuk, då kunde jag inte följa med på babysim med Milo. Hade vart mysigt.

Ska leta upp något att laga till middag nu. Helt sjukt under dom åren jag har växt upp har jag aldrig gillat bacon. Nu känner jag mig typ besatt. Helst i matlagningsgrädde så kan jag sitta och äta med sked. Men nu tänkte jag leta upp något nytt att göra med baconen. Det får inte ta för mycket energi att göra det bara. och lär behöva gå och handla, usch och fy för att göra det i den här kylan! Pappa ringde idag, dom har 33 grader varmt men jag är inte bitter! Jag biter ihop och sätter på mig tio lager kläder istället..

Ska måla naglarna med tänkte jag. Även fast jag inte får ha sånt imorgon men jag trotsar. Färskis 7-20 mohaha!



Jag är verkligen en puckonöt

2010-11-29, 22:16:27 / Kategori: Allmänt



Julfesten var grymt kul! All in var det som gällde och ja det måste jag säga att vi levde upp till.
Söndagen var liggandes om man säger så ;)


Idag mår jag mindre bra, vaknade upp genomförkyld. Brukar inte ha svårt att komma upp ur sängen hur trött jag än är. Men idag var det katastrof. När det var tio minuter kvar innan jag behövde gå till bussen tog jag mig äntligen upp. Satt aa det var inte jättekul att jobba, speciellt inte när alla kommenterade hur blek och trött jag såg ut att va, att ögonen var helt blanka.
Har feber me men det ville jag inte kolla förens jag kom hem, behöver pengarna!
Har även tagit en till extratid den här veckan, har redan 6 av 7 dagar men drog på onsdagstiden lite. 7-20 istället för 12-20. Kommer va döööööd!!
Tiden idag gick ändå rätt snabbt, öppnade charken, plockade varor och gjorde smörgåstårtor. Fullt upp va det!

Har legat i sängen sen jag kom hem, hoppas jag kommer kunna sova inatt :)


Montazami var lika härlig idag som vanligt, hon är min idol! ;)  






Julferre idag

2010-11-27, 09:47:56 / Kategori: Allmänt



Nu har jag vart dålig men har inte riktigt haft tid.
Slutade halv tio i torsdags och började sju på fredagen igen så det var bara hem och sova det!
Igår när jag åkte hem tog det en evighet, mellan Rimbo och Finsta fick man ligga i 20 km/h för det var en liten traktor som va ute och körde som VÄGRADE släppa förbi, vet inte hur lång den kön va alltså!! Och på motorvägen körde inte folk snabbare än 80.. så de var bara att gila läget.
Sen kom mina kusiner hit, vi gjorde pizza kollade Idol, målade naglarna och sen kollade film. Vad glad jag är att Minnah inte åkte ut!! :)

Idag är det julfest med jobbet, WEEEHAAA!!!
Ska åka vid två, hämta Dennis. Hem till mina föräldrar en snabbis. Sen till Erika och förfesta. Ner och jobba lite och sen drar vi!! :D
Kanske lägger in en outfitbild sen ;)



Vilken morgon!

2010-11-25, 12:42:33 / Kategori: Allmänt



Känner mig lite småstressad även fast jag inte borde.
Mamma och pappa åker till Thailand idag så skulle köra dom, men pga vädret tog dom bussen istället så fick bara köra dit.
Mamma vart sjuk i helgen och va till doktorn och fick medecin. Men imorsse var allt tillbaka så jag har även suttit en timme hos doktorn åt henne eftersom hon redan var på väg till Arlanda. Dom var rätt hjälpsamma måste jag säga även om allting gick riktigt segt! Behövde inte betala för det heller, catching!
Sitter hemma hos Erika och väntar just nu, ska va på jobbet om 20 min, då ska vi åka till bolaget och sen lunchdejta innan jag börjar jobba klockan två.

Men alltså shit va halt och läskigt det är ute! Jag låg och puttrade i 30 genom Rimbo haha. Och ändå slirade det!!

Jobbar ända till 21.30 idag.. Känns inte så kul just nu :p



Hotell mami & papi :)

2010-11-24, 22:24:21 / Kategori: Allmänt

Jag trivs på det här hotellet. Bilen rullade in utanför ICA när jag slutade. Hämtning och hem där maten stog på bordet. Åt jättegott, sen fick jag sätta mig vid tven och kolla Grey's medans dom packade. Och att det ingår bil i två veckor dessutom, lovely!! ;)
Ska nog komma hit lite oftare... :)
Nu ska jag gå och lägga mig och gosa lite med mina katter. Dom har just nu tagit varsin soffa, vart ska jag få plats?! :)


SMS-inlägg

2010-11-24, 15:40:54 / Kategori: Allmänt

20101124055 (MMS)

Såhär lugnt var det på ICAs parkering klockan halv fyra idag. Dåligt väder eller?! :p


Packar!

2010-11-23, 22:00:17 / Kategori: Allmänt



Ja nu packar jag väskan, ska ut på äventyr... eller?!
Nej jag ska bara occupera hemma hos mami och papi. Dom jäklarna åker till Thai-landet på torsdag så jag ska va taxi arlanda, så får man ha bil i två veckor sen, guuld! :) okej mot att vi matar katterna och bor där lite. Men det är rätt skönt när man börjar tidigt eller slutar sent.

Jobb 8-20 imorgon. Jippie, cash is king ;)



Shoppingen idag

2010-11-23, 19:02:40 / Kategori: Allmänt



Här kommer bilder på vad jag köpte idag!

Tre ringar
Ett blommigt armband. Lite svårt att se på bilden hur det egentligen ser ut :)
Örhängen, lite dimmig bild kanske :p
En rosa väska




:(

2010-11-23, 16:50:24 / Kategori: Allmänt



Suck alltså... Tycker så himla synd om Erik & Ulla. Varför ska ni jämt ha sån otur för?! :/
Jag tycker att det är dags för oturen att sluta nu!! Ni förtjänar inte den...

Kämpa på nu Erik! Du kommer klara det här lika bra som du har klarat av allt det andra, vi tror på dig! :)



 

Det kryllar av C-vitamin i mig!

2010-11-23, 15:22:59 / Kategori: Allmänt

 



Nu har jag vart duktig och lagat mat. Blev nån frukost/lunch/middagvariant.. Vet inte riktigt vad man ska kalla det, men hungrig var jag iaf!
Pasta Carbonara på mitt egna sätt fick det bli :)
Väldigt lätt är det och snabbt går det med, tar lika lång tid som det gör att koka pastan! Så här gör man om man vill göra som mig ;)

♣Först skar jag upp bacon i småbitar (man kan ju ta den färdigtärnade med om man vill)
♣Stekte det lite medans jag kokade upp vattnet till pastan.
♣I med pastan och ungefär samtidigt hällde jag i en burk med creme fraise. Brukar göra på matlagningsgrädde men vill testa nå nytt.
♣Sen var det bara låta det va i stekpannan, inte på för hög värme. Röra om lite ibland är allt som behövs.
♣Sen tycker ju jag om när det är starkt, så drog i en tesked sambal oelek i det med. Det var den ända kryddan jag använde, förutom salt i vattnet innan pastan.
♣När pastan hade kokat i tio min var det bara att hälla av den och voila så var maten klar!
Snabbt och gott ;)


Jag har även druckit en himlans massa apelsinjuice idag, man vill ju ha sig mycket C-vitamin så man inte blir sjuk nu när alla tycks gå runt och är förkylda!
Tror stenhårt på att dricka juice hjälper haha ;D



Lite andra roliga saker då, Emelie va här snabbt igår för vi har fortfarande inte bytt bilder med varann från Thailand och Kreta. Haha har snart gått ett år men den som väntar på nått gott kan aldrig vänta för länge ;)
Men det mest roliga va väl kanske att hon upptäckte att jag har tre USButtag, inte bara ett som jag har trott hela tiden haha :)
Har även kommit på en bra sak med mjölken som jag dricker. Det är ju verkligen utmärkt att dom har skruvkork på förpackningen, eftersom att det ligger till på det här viset att heter man Caroline så tappar man med största sannolikhet mjölkpaketet när man tar ut det ur kylen. Är det bara mig det händer??




Ambitions

2010-11-23, 13:10:43 / Kategori: Allmänt



Måste nog bli gymmet nästa för mig! Gick ner på stan idag och skulle kika i affärerna som finns. Tar tio min att gå, så gå ner kolla i fem min och gå hem gjorde mig helt hopplöst anfådd. Typ som att jag skulle ha astma så fick slänga mig på soffan och äta lite vindruvor för att vakna till. Det känns ju inte helt okej!

Som den snälla vän jag är så ringde jag upp Erika och köpte lösisar till två ställen åt henne så hon slipper sitta och åka in till Norrtälje bara för det när hon jobbar varje dag. Blir en guldstjärna i kanten åt mig där! ;)
Hittade såklart inga skor till mig själv, så nu ska jag riva ut alla, dra på mig klänningen och testa tills jag hittar något som passar ihop. Köpte däremot en fin dimrosa väska som jag kan ha på lördag. Så jag inte blir helsvart.
nu ska jag laga lite mat och sen ta tag i allt jag ska fixa. Later!

(slänger upp lite bilder på vad jag köpte senare)



Let's zuuumba!!

2010-11-22, 20:49:14 / Kategori: Allmänt



Hahaha jag kan typ inte sluta skratta. Zumba var ju verkligen något nytt. Såklart hamnade jag, Emlie & Madde längst fram! Men tror det var tur det, för ibland så skulle man snurra och då såg man ju dom andra. Haha och  hade jag sett dom hade jag inte kunnat hålla mig. En hon höll på och fladdra en massa med armarna , och dom andra hade me lite konstiga saker för sig.
Nu var det ju såhär att det här lilla träningspasset hölls i en kyrka (?). Och efter träningpasset skulle dom ha en andakt. Vilket vi ville slippa undan så vi satt i bilen innan och försökte komma på bortförklaringar. Jag tänkte ett tag att jag skulle säga att jag är jude. Eller att Emelie skulle till väddö och det är ju typ snöstorm så hon vill inte åka försent och då måste ju vi me dra. Aa jobbigt va det. Men vi sa bara sen att vi tänkte dra oss, dom hade lite smoothietime där emellan så vi smet, snabba som blixten!
Meeen Madde tänkte sig inte riktigt för en gång när hon gjorde fel så hon sa "Faan!". Får man säga så i en kyrka?!? ;D

Jag skulle behöva handla, men Coop stänger 22.00. nu är det top model och sen Montazamitime med hollywoodfruarna. Kommer behöva missa lite av nått. Men vad!?
Får dra på mig löpardojorna och springa fort som bara den i en paus.. Japp så blir det... ;)



Skaka rumpa

2010-11-22, 16:16:01 / Kategori: Allmänt



Shit vad seg jag är idag. Måste ju va det tråkiga vädret som gör det.
Ska iaf rycka upp mig lite nu och fixa gröt. Får bli lite sen middag idag, jag ska ju göra något annat först.
Nämligen skaka rumpa med Emelie & Madde. De ni!

Ska även komma ihåg att ta med mig Emelies present som jag köpte för evigheter sen, men vi har lixom inte träffats bara vi på jättelänge.. Så det passar sig finfint idag :)



Jag vill tillbaka!

2010-11-22, 14:18:33 / Kategori: Allmänt


 





Saft saft hallonsaft, bättre saft har ingen haft!

2010-11-22, 12:30:07 / Kategori: Allmänt



Jag dricker saft jag, yummie! :) iofs svartvinbärssaft men det passade inte in lika bra i rubriken ;)

Lars Winnerbäck och jag trottsade precis vädret för en promenad så man kan ju säga såhär!!
Jag & Lasse W - Vädret     1-0 

Jag har ett väldigt stort problem, och det är att jag inte har några skor att ha på mig på lördag. Så frågan är om man ska trottsa vädret en gång till och gå ner och kika lite på det stora utbudet som Norrtälje har att erbjuda!
Tål att tänkas på...



P O L L Y

2010-11-21, 23:09:05 / Kategori: Allmänt



Idag var det en riktigt söt liten kille inne och handlade. Han kanske va runt åtta nånting. Så frågade han mig vart vi hade polly, men han stog rätt långt bort så jag hörde inte vad han sa, så frågade. Då säger ungen, "jag sa, vart har ni P O L L Y?" så bokstaverade han vad han skulle ha haha..
Annars var det riktigt segt att jobba. Ska bli skönt med två lediga dar nu.

Men alltså shit oh my god, CHUCK BASS jag bara dregglar! Dagens avsnitt av Gossip girl, höll ju på att dö av slutet nästan. Så himla rätt, men om det bara hade vart jag istället så hade det ju vart perfekt ;)


Nu ska jag spana lite på IKEAs sida, vill hitta en säng jag känner att jag vill köpa. Ska investera i det snart så jag inte får lika ont i ryggen! :)

godnatt!



Jag vill faktiskt inte....

2010-11-21, 12:31:48 / Kategori: Allmänt



Jag vill inte jobba idag! Har ont i magen, den är uppsväld som en ballong. Ser typ gravid ut.
Men men det är väl bara till att klistra på ett leende det och försöka anstränga mig så jag är trevlig. Det har man ju aldrig fejkat förut, eller?!



Ge mig sommar!!!

2010-11-21, 11:02:09 / Kategori: Allmänt



Snälla Gud, gör bara så det blir sommar igen! Jag är redan trött på det här med snö/slask, inte min grej helt enkelt..
Jag vill ju bara kunna gå rakt ut, inte behöva dra på mig vinterpjuck, halsduk, mössa, vantar och en stor jacka.

Kanske borde ta och åka till Australien varje vinter, för att missa så mycket av vintern 08/09 som jag gjorde störde mig inte ett dugg!

Jaaa jag vill ha sol och värme helt enkelt, nu ska jag gå och värma mig i duschen!





Pigg & glad kexchoklad!

2010-11-20, 22:14:41 / Kategori: Allmänt



Fyfan.vad.trött.jag.är.punkt
Och blöta fötter har jag me för mina skor läcker in och det är slask ute och regnar! usch vad jag tycker synd om mig själv!! Ska nog ta mig en dusch, bädda rent i sängen och sova som en gud sen. Japp mina planer det men det där sovandet kommer nog inte gå lika bra. Förstår inte varför jag har så svårt för det just nu..

Va hungrig som bara den med när jag åkte hem, men aa det fanns kräm hemma. Shit vad mätt jag blev, inte! Tro inte att jag är på dåligt humör eller nått, har bara jobbar 11 timmar idag så det är luuuugnt!

Gossarna var duktiga idag och kom tvåa i Contigacupen, dock förlust med 5-2 i finalen. Ni får godkänt ändå! ;)

Blir inte mer än såhär idag, jag är slut som artist!





SMS-inlägg

2010-11-20, 14:59:44 / Kategori: Allmänt

20101120051 (MMS)


Erika berättar sanningen!

2010-11-20, 10:05:38 / Kategori: Allmänt
Efter ett antal facerape nu mot mig (Erika eller hästen kallas för lite olika) så ska jag berätta sanningen om min kära vän Caroline.

*Hon snor ALLTID täcket när man delar säng med henne..
*Man får aldrig lyssna på bra musik i bilen när man kör, hon ska ALLTID lyssna på sin musik.
*Hon snor ALLTID ens ragg när hon ser att man börjar å bli intresserad, Nu snackar vi till å börja med om GÖSTA!
*Hon drar ALLTID i gång hårfönen fem minuter innan jag ska gå upp, bara för å jävlas!
*Hon skickar ALLTID sms ifrån fulla folks mobiler å säger dagen efter - Men kommer du inte ihåg att du skickade det??
*Hon gör ALLTID konstiga ljud i sängen innan man ska sova! *Rädd*
*
Hon tar ALLTID mitt hörn i soffan.
*Hon låter ALLTID mig vara den som gör alla tråkgöror på jobbet en kväll som denna och loovar att det blir inge annorlunda ikväll!!

Nu hinner jag inte skriva mer men - LOVAR listan kan göras LÅÅÅÅNG

Puss å kram/Erika

Hard work work

2010-11-20, 09:13:16 / Kategori: Allmänt



Godmorgon, vilken uuuunderbar dag!!! Haha nej men jag är faktiskt på rätt bra humör idag. Vaknade av mig själv en halvtimme innan klockan så gick upp och duschade istället för att ligga kvar i sängen! :)
Eftersom jag va klar rätt så mycket tidigare så tänkte jag att jag skulle starta igång datorn. Och det var mig inte det lättaste. Erika använde den igårkväll så hon hade lagt den på golvet under sängen där hon låg. Dessutom så låg hon och sov med en arm nerhängandes precis där datorn låg. Så jag fick krypa på golvet och sen dra datorn lite tyst runt hennes arm. Kände mig som en inbrottstjuv, kanske borde bli min nästa karriär för hon rörde sig inte ur fläcken, snarkade bara på ;)

Hoppas det blir kul idag, 10-18 förbutiken och 18-21.30 i kassan. Här jobbar vi inga mespass inte!
Erika ska dessutom va på frukten istället för med mig i spelet :( Men vi får väl som vanligt hitta ett tillfälle att vinka bakom den färdiga pelaren.. (Haha bara jag och Erika förmodligen som förstår det roliga med att vi säger den färdiga). 

Får hoppas att det går bra för Rimbos herrlag idag med i Contigacupen. Hängde ju med några av dom igårkväll, dom värmde upp med öl haha. Men jag tror på dom! ;D

Kanske slänger in ett inlägg från mobilen senare under dan om det händer något skoj! brukar det ju iofs göra. Sist jag jobbade den här lördagen fick jag en clementin kastad i huvudet.

Igår fick jag iofs en piggelin kastad på mig, va en unge som va lite arg :p

Vi ses och hörs! :)



Har du sett snoppen på han?!

2010-11-19, 23:33:11 / Kategori: Allmänt


Weise alltså.. Haha ni måste ju ha sett i hans röda byxor på IDOL. Jag kunde då inte slita blicken! Men jag är glad att han åkte ut, tycker inte om han som person. Han är för självgod!! That's the way it is..

Vad har det hänt för roliga saker idag då?
Började med lunchdejten, in på kebabben. Snacka lite, tog fanbilder på Tony. Han tyckte inte om att vi tog kort först men sen tyckte han att den blev bra ;)
Tog med oss maten upp och åt med Ida. Där fick vi oss en liten skrattattack. Först klagade hon på att hennes mat va kall, så hon stoppade in maten på tre minuter även om den skulle explodera. När maten var klar skuttade hon glatt mot bordet och tänkte nu tappar jag maten, och JAAA det gjorde hon med. Tallriken i en massa bitar, mat på golvet, stolen & väggen.. Skrattade så vi grinade och Ida stog och sa "jag orkar inte längre". Det slutade med att hon fick dricka te till lunch..

Jag och Erika va in lite på kontoret och "strumpknullade" med chefen me där efter lunchen.. Fredagsmyss så att säga ;) 

Hände väl kanske inte så mycket mera, plockade mejeri med Steph och frågade ut henne om allt om förlossningar haha stackarn. Det kom rätt många frågor under den tiden ;p

Vi spanade även på filmen från igår när jag fick rosen, haha.. Det roligaste måste ändå va att vi snabbspolade så jag jobbade ju som en liten kanin där. Riktigt speedad ;)

Va även över en sväng till Mats & Kimma efter jobbet. Även Fredrik och Mange va där. Gick husesyn, pratade lite och sen gled vi hem igen för IDOL. Och nu sitter vi här i soffan. Dags att sova snart, jobb 10-21.30 imorgon. Speciallördag och allt! ;D





SMS-inlägg

2010-11-19, 13:26:50 / Kategori: Allmänt

20101119050 (MMS)


Vafan du kan inte ta kort på mig! Den blev...

2010-11-19, 13:24:18 / Kategori: Allmänt

20101119049 (MMS)

Vafan du kan inte ta kort på mig! Den blev fin :D ... Gissa lunchen?;)


Testar lite med mobilen. Ville bara visa h...

2010-11-19, 11:52:46 / Kategori: Allmänt

20101119048 (MMS)

Testar lite med mobilen. Ville bara visa hur det kan gå om man tappar mobilen på tangentbordet. Knapparna kan lossna och som i mitt fall går det inte att få fast den igen. Shit happen...


Fredag hela veckan

2010-11-19, 10:47:17 / Kategori: Allmänt



Idag har jag inte så mycket att skriva om. Vaknade tidigt som vanligt, smsade lite med frugan om vi kanske skulle gå på promenad. Men båda låg kvar i sängen och så fick det bli. Vi har rätt svårt just nu att få ihop när vi kan träffas. Men på söndag har vi iaf bestämt promenad runt tio (om det inte regnar)..

Har lunchdate idag men Hästen, undra vad vi ska hmm..?
Ska även sova där idag, lite fredagsmys sådär :)

Nu är det dags att sätta på sig ett ansikte och packa lite. Later!



Att jobba är inte alltid en dans på rosor ;)

2010-11-18, 22:33:30 / Kategori: Allmänt



Vilken dag haha!
Mitt jobb är ju bra roligt ibland alltså.
Började som sagt klockan två, inga problem. Va rätt lugnt och alla paketen var klara. Så han med lite skvaller ;) hade ju trots allt vart ledig i fem dagar!
Sen började klockan bli tre, då kommer lundins och hämtar våra avgående paket, jag stog och svor lite över att dom aldrig kom. Christer som oftast kör kommer alltid in och hämtar dom. Fem över började jag rulla ut dom, såg på kameran att det stog en sån bil så jag kör ut på kajen (baklänges) och kör nästan in i han som kör. Vänder mig om och kollar på han och säger "vafan gör du här?!" haha så trevliga är vi mot dom som kör. Men nej då var det ju Daniel "postis" som körde. Så han får jag vara så emot ;) Nej men blev mest chockad över att han kör hos oss igen, va flera månader sen sist. Tvinga han till att gå in imorgon, fårlase om han lyder mig mohaha! Gossen fyllde år förra veckan med så grattis i efterskott, du ÄR gammal!! ;)

Sen flöt allt på, vart lite lång kö så fick ropa dit Fruddiludden. Gick förbi tre killar då som skrattade och kollade en massa och höll på. Dom gick ut sen kom den ena in och ställde sig i kön. När det var hans tur vände han sig bort och låtsades som att han inte hörde så jag körde på med nästa. Frudd fick ta han istället då vinkade han Frudd åt sidan och tog fram en ROS, som han sa att han skulle ge till tjejen därborta (mig). Han fick hälsa från min hemliga beundrare, jag höll ju på att gå under så pinsamt det var. Tur va att jag stog med ryggen till och letade efter paket, men Frudden traskade fint bort till mig och stack upp rosen framför mig haha! :) Inte varje dag man får sånna saker..



Sen var även den gamla gladiatorn Plexus inne och shoppade lite. Han gled över till mig och köpte trisslotter, vi stog och skämta lite sen fick jag ett "tack så jättemycket snälla söta rara vackra du". Haha alla får mig på bra humör idag :p



Plockade och pratade lite med Fruddis sen med, eller aa jag drog mer ut saker ur honom. Snart vet jag allt om hans privatliv ;)

Ja det var väl mig dag det, dom stora händelserna iaf, snart ska jag kolla på film. Streetdance blir det idag, lånade hem den från jobbet :)




Dagens outfit

2010-11-18, 12:20:20 / Kategori: Allmänt



Japp tänkte att en dagens outfitbild skulle jag kunna bjuda på idag. Så här het ska jag vara när jag säljer post & spel idag. Kommer ni kunna motstå att komma ner och handla av mig?!? haha...




Och självklart så har jag mina kära raggadicher på mig, vad vore jag på jobbet utan dom?!



Har vi lärt oss något nytt idag då? JAAA t.ex som att det inte bara räcker med att sätta i sladden till plattången, man måste även starta den annars kan man få sitta där rätt länge och vänta på att den ska bli varm.. Men som sagt, man lär sig av sina misstag ;)

Tänkte även visa den här deprimernade bilden, det är vad jag ser om jag kollar ut genom köksfönstret...

(man ser inte riktigt på bilden hur det snöar också, men tro mig det gör det!!)






Godmorgon!!

2010-11-18, 09:30:52 / Kategori: Allmänt


Idag är jag jätteseg, har inte ens gått upp än. Eller jo för att hämta datorn, men sen såg jag att det är snö ute igen så sprang nästan tillbaka till sängen.
Har lite ångest över att jag ska jóbba idag, varför går alltid dom lediga dagarna så snabbt för?
Men börjar iaf klockan två så det är skönt, mindre skönt att jobba till klockan nio ikväll.

Borde faktiskt ta mig upp nu och in i duschen, så jag kan ligga under täcket sen och kolla på våra bästa år och inte känna någon stress att jag inte är klar :)
Haha kul egentligen att jag planerar min morgon efter ett dåligt program, men man blir helt beroende av att veta vad som händer. Även fast man kan missa någon vecka och egentligen har man inte missat något för allt går så segt. Men ändå så är det jag som sitter klistrad 10.20 varje vardag jag inte jobbar.


Tror föressten att min säng är en liten bov i det här med ryggontet med, varje morgon när jag vaknar har jag ont. Kanske läge att köpa en ny snart?
Sover dessutom som en kratta på nätterna för tillfället. Kan ta flera timmar innan jag somnar, sen vaknar jag vid fyra/fem och måste jämt gå upp på toa för att ens ha en chans att somna om.
Kanske är för att det börjar bli fullmåne ute, inte för att jag tror på sånna saker men jämt när det är det så sover jag sämre.
Kreta va ett bra exempel på det, i början av veckan sov både jag och Emelie jättebra. Sen blev det fullmåne, då sov båda helt plötsligt jättedåligt...



Montazamimys

2010-11-17, 21:22:04 / Kategori: Allmänt




Handen på stjärten hej

2010-11-17, 19:20:11 / Kategori: Allmänt

Ikväll klockan 20.00 hoppas jag att alla kollar på tv3, då e de montazamitime (stavning?). Maria ska vara med i 24 timmar. Därav min rubrik, på reklamen har man fått se att det är så hon säger när hon vänder sig om och posar :)
Jag är iaf taggad till tusen! Sen efter är det även Grey's Anatomy, drömkväll helt enkelt ;)

Vad blev det till middag idag då? Jo vi slog till med kyckling i sweetchillisauce & sambal oelek typ. Jättegott och jättestarkt! Min teori om stark mat är att man inte blir lika förkyld då, det lättar upp så allt rinner ur en på en gång typ. Vet inte riktigt om min syster höll med om det där.

Men iaf om nån vill testa så lagar man den här rätten på detta sätt!

♥Skär upp kycklingfilé i lagom stora bitar (ca 1 filé per person)
♥Stek den lite inte så det blir genomstekt men lite yta på den lixom.
♥Tillsätt vatten, tror jag tog 3 dl.
♥I med en tärning hönsbuljong. Låt allting koka lite.
♥Häll i sweetchillisauce, rätt mycket men man får gå på känn, jag har inga mått.
♥Jag tog två teskedar sambal oelek, det är ju rätt så starkt så testa er fram. Smaksak det där!
♥Låt allting koka i stekpannan och rör om lite. Provsmaka och häll i mer av det som behövs.
♥Jag hade i 2 dl vatten till sen, tyckte det var för lite sås.
♥När det börjar bli klart så är det dags att koka nudlarna. Dom tar bara 3-5 minuter efter vattnet har kokat upp. Häll upp allting och toppa med cashewnötter.



♥Man kan öven ta röd paprika och lägga i stekpannan som man blandar med nudlarna sen. Men i mitt hushåll så är vi inte så mycket för just den grönsaken :)


Ett tips är att inte salta eller peppra något på kycklingen när man steker den. Buljongen i sig är rätt salt. Och peppar behövs inte, får rätt bra med smak ändå om man säger så ;)


Pringles

2010-11-17, 13:55:15 / Kategori: Allmänt

Jag tänkte precis på en sak. Åt lite chips till efträtt. Tjejer har ju över lag oftast mindre händer än killar. Jag har inte så jättestora händer, men jag tycker ändå det är rätt tajt att få ner handen i ett pringlesrör. Hur äter folk med stora händer dom chipsen??
Visst man kan ju hälla ut dom, men det är ju inte rätt. Man ska äta dom direkt ur burken, och helst göra en kallemun sådär när man vänder två stycken mot varandra. Jag är iaf glad att jag inte har så stora händer att jag inte får plats där inne..
En annan sak jag har tänkt på är, varför tog dom bort den godaste smaken för?! Den som fanns för några år sen med bara ost. Va så smarrigt man kunde sitta och slicka bort ostpulvret först, sen åt man upp själva chipset. Kommer ihåg när vi va i Oman, då hade dom fortfarande kvar den smaken där, gissa vem som bunkrade upp med chips den veckan! ;D
Det var allt för mig på ett tag, har andra planer nu :)

Ska även skicka iväg ett sms nu och göra en herre besviken, mohaha!

Till lunch idag blev det.....

2010-11-17, 13:37:37 / Kategori: Allmänt

Tattaaa... Havregrynsgröt med slingonplingonsylt och mjölk. Väldigt gott, underskattat det där med gröt, skulle kunna leva på det! :)


En reko kille med finess

2010-11-17, 12:02:18 / Kategori: Allmänt

Nyduschad, nu är det dags att göra sig redo för dagens äventyr :)


Idag gjorde inte Rachael Ray någon god mat, så blir nog inget matlagande för min del heller!




over and out

60 snabba

2010-11-17, 10:31:35 / Kategori: Allmänt


Har inget bättre för mig

1. Vilken svordom använder du mest? Fan, jävla skit
2. Äger du en iPod? Ja men den är inte helt 100
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Just nu ingen tid alls, jag vaknar runt halv åtta av mig själv,är dessutom ledig ;)
4. Hur många resväskor äger du? Ingen, jag lånar mig fram :p
5. Använder du flip-floppar? Njaa på sommaren kanske men är inget stort fan, tycker dom kan göra lite ont mes som jag är
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Här kan man tycka att jag borde svara ICA eftersom jag jobbar där. Men Coop ligger närmre ;)
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Alltid kul att vara på bilden men kan inte vara så värst seriös
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Kollar i stort sett aldrig på film på kommer inte ihåg, de va längesen
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Men en vän
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lägenhet, en bil och sen RESA!!
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Haha absolut! 
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? CDspelare använder jag inte, men har en i pappas bil som brukar gå varm med "kakkanlåtar". Den börjar dock bli lite uttjatad...
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Har ingen favorit så, jag går bara på låtarna
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Nej det är ju bara onsdag morgon än sålänge och jag har vart ledig...
16. När var senast någon stötte på dig? I helgen
17. Vad åt du till middag senast? Potatisgratäng & fläskfilé
18. Använder du huvtröjor? Aa riktiga sköningtröjor
19. Kan du vissla? Både innåt och uttåt
20. Vem var den senaste som ringde dig? Erika
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Bregochdalbanor
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Det vet jag, jobbar ju på ICA1
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0176
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Klart jag gjorde!
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ingen aning
26. Hur många syskon har du? 2, en bror och en syster
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Njaa, kanske om det är första gången man träffas
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen ;D
29. Äger du några popband t-shirts? Nej jag tror faktiskt inte det..
30. När flög du senast? I september
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 7 just nu
32. Läser du för skojs skull? Ja, eller om jag känner något behov av det.
33. Pratar du några andra språk? Engelska
34. Diskar du din egen disk? Diskmaskinen gör nog det mesta
35. Har du gråtit offentligt? Det har nog hänt
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Oftast
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jaa det vill jag!
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det spelar ingen roll..
40. Kan du kasta macka? Haha nej det blir bara ett stort plums
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, men det skulle inte vara helt fel.
42. Vad har du med dig in på bion? Någon jag gillar eller en kär vän!
43. Vem var din favoritlärare och varför? Hade ingen favorit, men Kenneth va rätt soft
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Japp
45. Vad har du för väder? FÖR KALLT!
46. Har du en blogg? Verkar som det..
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska
48. Gillar du att flyga? Nej usch, värst är att lyfta
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? En egen vilja
50. När sov du senast på golvet? Hmm, va nog ett tag sen de
51. Vilken är din favoritdrink? San Fransiscco (stavning?) 
52. Gillar du din boende-situation? Helt okej
53. Vilken är din mammas hemstad? Stockholm/Täby
54. Din pappas hemstad? Häverödal
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 8, helst fler
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte just idag, det kommer
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, ibland så.
58. Vilken är din favoritfrukt? Clementiner eller vindruvor
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Verkligen inte!
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23 :S

Män 13-17 år

2010-11-16, 21:45:41 / Kategori: Allmänt

Hahaha, alltså Erika filmade mig i lördags och jag fattade inte riktigt att hon filmade. Hur som helst så la hon ut den filmen på sin blogg. Och man måste ju lägga den på youtube först. Så hade hon gått in och kollat nu, den är mest populär bland män som är 13-17 år. Drar jag till mig småpojkar eller, weird...:S

Här en länk till Erikas inlägg med den, vet ej hur man lägger upp filmer här. Jag är lite efter ;)
http://erikkabejb.blogg.se/2010/november/finner-inga-ord-d.html

jag <3 mat

2010-11-16, 20:35:36 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag äta middag IGEN. Fattar inte hur jag jämt kan va så hungrig. Åt mat vid tre, vid sex och nu igen. Herregud... Sitter även och värmer upp magen med chips. Får tydligen plats rätt mycket där inne :)  

Den här gången blir det potatisgratäng och fläskfilé. Beasåsen är slut, jag är inte helt nöjd!


Bon apetit!

Ett tips...

2010-11-16, 15:55:23 / Kategori: Allmänt

Ett tips för alla er som tycker om chailatte. När jag har gjort det hemma så har jag använt mig av chaite som jag har kokat i vatten och värmt på mjölk som jag har skummat. Riktigt gott är det men tar rätt lång tid. Man måste ha kastrullen på plattan minst 20 minuter för att det inte ska smaka blaskigt. Testade Friggs kanelte idag som jag köpte igår. Det smakar väldigt likt chaite. Så om man inte har orken eller tiden så är det här ett lättare alternativ. Man måste iofs ha tepåsen i ca fem minuter för att få bort blasksmaken. Eller så kan man göra som mig och slänga i två påsar så går det ännu snabbare. Nu orkade inte jag ens värma och skumma mjölken den här gången men blev ändå en riktigt bra smak. Nu när det börjar bli mörkt och kallt så brukar det förbrukas rätt mycket av den här drycken. Så då kan det vara kul att kunna göra lite olika saker av det. Jag rekommenderar det starkt! ;)





Jag är ledig idag kanske märks på antalet inlägg som kommer inflygandes här. Blir roligare att skriva när jag ser att det ändå är rätt många inne och kollar. Vore ännu roligare om ni kommenterade lite me! :)


What's for dinner tonight?

2010-11-16, 15:16:34 / Kategori: Allmänt

Idag när jag låg och kollade på Rachael Ray (väntade på att våra bästa år skulle börja) så lagar hon jämt mat i slutet av avsnittet. Brukar vara rätt kul att kolla på och man får lite inspiration. Inte för att det jag kom på va så nära det hon gjorde. Men iaf, hon använder rotfrukter och då vart jag extremt sugen på grönsakssoppa (?). Så jag for iväg till Coop för att plocka ihop vad jag tyckte kunde behövas. Det blev,

◊Potatis
◊Morötter
◊Lök
◊Palsternacka
◊Röd chilli
◊Grönsaksbuljong

Började med att sätta på lagom med vatten så att det kokade. Under tiden skalade jag rotfrukterna



Hackade allt i ungefär lika stora bitar (rätt små för att det skulle koka klart snabbare)
Saltade och pepprade lite, i med en tärning grönsaksbuljong som jag smulade sönder lite.



Jag är lite mes vad det gäller lök. Tycker den smakar av sig bra i mat men gillar inte bitarna. Så löken delade jag bara i fyra så den skulle vara lätt att fiska upp sen :)
När det hade kokat klar, glömde ta tid på det så smakade och kände mig fram. Hällde jag av vätskan till en annan kastrull.



Man får ju passa sig lite vad det gäller chillin. Det är ju som sagt det innuti som är det riktigt starka. Så ibörjan hade jag inget av det med i. Men tyckte inte det var jättemycket smak så jag tog i ungefär hälften av det jag hade skurit bort. Hade även i en matsked av tacosås - medium.
Öste ner nästan allt i en mixer + att jag tillsatte ungefär hälften av vätskan. I mixern hällde jag även i rätt mycket chillipulver. Jag tycker om när det är mycket smak på maten. Blandade det, hällde resten av vätskan så det inte blev så puréaktigt. Sen hällde jag tillbaka allt i kastrullen och blandade med bitarna jag inte mixade. Kan ju vara kul att få tugga lite med när man äter :)
Sen var det klart att äta!



Nu gjorde ju jag på fyra potatisar och två morötter, så mycket kan inte jag äta på en och samma gång så har till en portion till, smart att bara kunna värma på. Funderar på att göra en större sats någon dag och frysa in. Rätt smart att kunna ha med till jobbet och bara värma när man har korta raster :)




Fashion for today!

2010-11-16, 13:43:51 / Kategori: Allmänt


Bjuder på en dagens outfitbild här, är ju så rackarns snygg när jag glider omkring för mig själv här hemma, osminkad så man ser sådär extra trött ut dessutom  ;)




Måste även göra en dagens låtlista här. Är ju i stort sett samma godingar som går om å om här hemma :)

Black eyed peas - The time (Dirty bit)                                                                  
Tove Styrke - White light moment                                                           
Lady Gaga - Fashion                                                                          
Lady Antebellum - Need you now                                                                          
Minnah Karlsson - I'm not ready to make nice (Måste lyssna å hålla på dom härifrån)
Marina and the diamonds - I'm not a robot                                                                                      
     Robyn - Hang with me                                                                  
Rihanna - Only girl (In the world)
                                                   


Drömmar

2010-11-16, 09:19:57 / Kategori: Allmänt

Drömmar kan va riktigt konstiga dom. Min inatt, aa den vet jag inte vad det hände med.

Började med att jag och nån annan va hos mina föräldrar ute vid stora vägen, vi stog och högg ner en massa björkar. Ibland fick man va riktigt snabb, då välte dom ut över vägen så man fick springa ut och släpa bort innan bilarna kom. Fick kanske ihop en 20 stycken. Dom tog jag under armen och gick sen (hulken??).
Jag vet inte riktigt vad vi skulle med alla björkar till, kanske skulle hugga ved till pappa?

Sen när vi kom hem så födde jag barn, gick galant kändes inte alls. Den personen som va me vid björkarna sa att det var han som va pappa till barnet. Jag trodde det va en annan. Men han hade tydligen gjort nått test utan att jag visste och vägrade göra om det. Så jag ringde den andra personen och bad han om att vi skulle göra ett nytt test i smyg.
Sen helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle skicka ett mms till en tredje person omatt han hade blivit pappa. Men kom på att det inte var så smart när jag inte visste.
Det var en smart unge jag fick. Kunde snacka redan första dan. Han frågade mig om jag tänkte banta nu när han va ute, schysst unge lixom!! Han frågade även om jag hade bantat innan så det skulle bli lättare nu.
Sen bajsade han två gånger men jag orkade inte byta på han, väntade på att min syrra skulle komma hem så då gjorde hon det.

Vad kom då allt ifrån? Att jag gjorde nått till pappa i drömmen kanske är för att vi firade fars dag här igår.
Att jag inte visste vem som va pappa kanske är för att jag kollade på våra bästa år igår. Där är det precis den situationen, en som vet att han inte är pappan har mutat doktorn så dom säger att det är han som är det.
Varför ungen snacka vet jag inte. Bajsade två gånger kanske var för att Milo gjorde samma sak igår och min brorsa lät min syrra byta på han.

Konstigt är det iaf...

I had the time of my life

2010-11-15, 21:45:20 / Kategori: Allmänt

Såladär, nu har även jag firat mig pappa.
Vi bjöd på middag + efträtt. Fläskfilé med soltorkade tomater och fetaost i. Potatisgratäng, beasås och sallad.
Till efträtt blev det gino med vaniljglass. Uppskattad mat :)


Pappa kom hit lite tidigare så vi tog oss en tripp över till Ö&B. Och vilka fynd jag gjorde där då. Trodde jag skulle spricka av lycka när jag såg att dom sålde nudelkoppar. Ni vet sånna där man bara häller i kokande vatten i så kan man äta det direkt ur koppen. Jag levde på sånna i Australien när vi va ute och reste. Så himla smart och snabbt går det med! Fick sån flashback där i affären så va tvungen att köpa två :) Hittade lite godis med, och kanelte.


(Har även fixat mina naglar idag. Tre gånger, jag är expert på att förstöra det för att jag inte kan låta bli att pilla på saker ;))


Råkade även slänga upp min mobil  på bandet i kassan. Så kassörskan frågade om jag verkligen ville betala för den med och skrattade lite. Jag va lika förvirrad som vanligt ;)


Nu sitter jag och lyssnar på black eyed peas - the time (dirty bit) och dricker julmust. Härliga tider! ;)

Erika "Vildhästen" Karlsson

2010-11-15, 11:56:52 / Kategori: Allmänt


Jag har en såndär jävla fin vän, en såndär som man alltid har så kul med, man skrattar tills man gråter. Man kan va sig själv till 100%. Inget är falskt man bara är. Erika heter hon och hon har en blogg. Spana in den vettja! Hon tycker om att skriva om mig och lägga ut fula filmklipp och bilder. Men jag bjuder på det ;)


www.erikkabejb.blogg.se


Lyxfrukost! :)

2010-11-15, 09:48:27 / Kategori: Allmänt


Varm choklad med grädde :)


Tove Styrke- White light moment en förjävla bra låt, pressas här!


Det här är bara för mig

2010-11-14, 21:22:03 / Kategori: Allmänt

Ibland önskar jag att vissa dar bara inte fanns. Idag är det en sån dag, en dag när vissa saker bara kommer över en. Vill helst bara dra täcket över huvudet och önska att så mycket saker aldrig hade hänt. Även fast det är längesen nu, snart ett år sen allt slutade. Så finns det kvar. Känslan av att inte kunna lita på någon, men ändå vara beroende av att en person ska tycka om en.

Det är jobbigt hur det kan påverka mig, hur jag stänger av om jag träffar nån. Allt blir bara ytligt. Jag kan inte öppna mig för nån, känslan av att veta hur mycket en person kommer kunna såra mig om jag gör det är för skrämmande.
Brukar försöka tänka att alla dom bra sakerna ska väga över det dåliga. Men tyvärr så är de det dåliga som sitter klistrat i hjärnan på mig. Alla dom gångerna jag fick allt kastat på mig, känslan av att inte vara värd nånting. Det kom lite för ofta. Att jag då bara gick och väntade på när det skulle komma för att det hade varit lite för många bra dar på rad.
Att jag va så feg så jag inte kunde säga som det var sänkte mig bara ännu mera. "Det här va sista gången", undra hur många gånger jag sa så till mig själv. Men det är svårt att bryta ett mönster när man sitter fast i det.
Är fortfarande förvånad över mig själv hur jag klarade av säga ifrån, att bryta allt. Hur dåligt jag än mådde över att göra det, var jag så arg så jag inte klarade det längre.
Att den brytningen inte höll sålänge förvånade mig inte, det var jag som kom tillbakakrypandes. Behövde visa att jag fortfarande fanns.

När jag fyllde år hade jag kännt på mig nästan hela veckan vad som skulle kunna hända. Jag visste hur allt låg till men tog det inte på mitt ansvar. Jag ville få bevisat för mig vem du egentligen är. Det fick jag, flera gånger om.
När jag sen försökte hjälpa dig även fast jag inte behövde, men ändå va den som fick ta skiten, då gav jag upp. Att du sen visade hur mogen du var under dom närmsta månaderna fick mig bara att skratta. Inte med dig, åt dig.

Jag älskade dig, idag vet jag inte vad jag gör. Hatkärlek, nån slags falsk kompisrelation kanske?
Ibland önskar jag att vi aldrig hade lärt känna varandra. Att alla inte hade sagt så mycket bra saker om dig. Men samtidigt skulle jag inte va den jag är idag om vi inte kände varandra.
Att tänka på tiden innan midsommar får mig på bra humör, den va nästintill prickfri. Fast hade inte den vart så bra hade jag kanske inte heller vart fast sen?


Vet inte varför jag ens skrev det här. Vissa saker måste bara komma ur mig ibland. Idag är en sån dag, klumpen i magen måste försvinna...

Jag har det varmt och tryckt, jag har en lampa vid sängen

2010-11-14, 18:37:17 / Kategori: Allmänt

Det går inte snabbt här på Lommarvägen idag. Har iaf fått på mig kläder nu så glider runt i leggins och myströjja från Ullared (ja dom hade lite bra saker).. Har tömt diskmaskinen, fyllt den med nytt. Vart många glas igår. plockat bort alla flaskor. Sen tog de stopp. Orkar inte gå till Coop heller så skickade ett litet sms till syster min så hon fick handla men jag kom ju iaf med ideén på vad. Våfflor med sylt och grädde blir det till middag. Ska tända lite ljus nu och mysa till det här hemma. Jag känner att jag behöver det idag, man kan ju inte alltid vara på topp!

Fick även svar av min bror så blir familjemiddag här imorgon, riktigt trevligt! :)


Herregud

2010-11-14, 17:06:59 / Kategori: Allmänt


Jaa vad ska man säga. Klockan är fem och jag ligger fortfarande i sängen. Har vart upp några gånger för toa/cola/dusch. Men hamnar här rätt snabbt igen. Tänkte att jag ska ta tag i mig själv nu och gå upp och städa efter igår. Min pojkvän är även med på tv idag, klockan 19.00 på kanal 5. Kolla vettja, Chuck Bass heter han ;)
Blev inget farsdag firande idag heller, får ta det imorgon istället då fadern jobbar idag. Kan ju va bra om han är med. Ska höra av mig till min bror med och se om dom vill komma och äta middag med oss imorgon.

Bjuder på den här otroligt läckra bilden som ni kan dreggla över medans jag städar!! ;)


what a night!

2010-11-14, 12:16:19 / Kategori: Allmänt

Oj oj oj mitt huvud mår inte bra idag det inte! Har inte gått upp ur sängen än...

Hejdå för charken va kul. Vi grillade och drack. Kom hit några killar som jag inte vet vilka  dom va. Borde veta för alla va 88or så har gått gymnasiet samtidigt som dom. Runt halv ett drog dom + charken till Piren.
Då gled Dennis och hans polers in istället ett litet tag. Erika va ju lite tänd där på Pontus ;)


Sen drog dom, Erika det lilla fyllot åkte hem med Johan "djurgårdarn".


Jag gick och la mig, somnade med telefonen i handen.




Idioter finns det gott om, speciellt när dom har druckit. Kanske borde byta nummer?




För dig ska jag göra det tusen gånger om

2010-11-13, 11:07:04 / Kategori: Allmänt


Nu är jag lite gladare. Kollade på två avsnitt av the Nanny sen somnade jag om till tio kanske. Det va skönt. Mindre skönt är att när jag vaknade den här gången var det inga värktabletter kvar i mig.. Tur att jag är själv hemma kunde jag ligga och skrika och svära lite. Inte för att jag skulle göra nått sånt men, eller?

Väntar på att min Erika ska komma hit. Hon ringde precis och sa att hon höll på att ta sig upp ur sängen, skulle även äta frukost. Sen ska hon in på ica och hämta plasthandskar till vårat projekt idag. På tal om Erika och telefon, hon fick lite ragg inatt ;)


Nu ska jag ta mig upp och fixa iordning mig. Vi ska ner en sväng på stan sen när hon kommer :)


min frukost ;)


06.15

2010-11-13, 07:12:32 / Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig, då vaknar jag kvart över sex och kan inte somna om, men jaaa va kul!!
Vart lite less igår med, va trött men tänkte att jag skulle kolla klart på hela Idol. Så ansträngde mig att vara vaken under nyheterna. Tänkte att jag kan ju lägga mig i sängen och kolla istället så jag bara kan stänga av och somna sen. Skulle jag aldrig ha gjort. Kommer ihåg att Tove sjöng sin låt, sen nästa är det modern family. Så jag missade vem som åkte ut, orkade ju inte slå på datorn heller för att kolla!! Så fick läsa nu på morgonen, tycker det var bra att Elin åkte ut. Ävenfast Linnea suger rätt bra hon me, ser ju ut som en pajjas...

Hejhejhejhejhejhejhejhej

2010-11-12, 19:01:59 / Kategori: Allmänt

BajsSkitKorv..
Jag är helt slut, och ryggen gör ont. Jag tycker synd om mig själv. Ska skutta över till Coop tror jag och köpa godis, sen blir det en dusch och Idol under täcket. Får se hur länge jag orkar med det bara, det är när jag sitter/ligger still för länge som det gör ondast. Aa även när jag böjer mig framåt så får hitta nån sköningpossition! ;)

Vi käka pizza lunch idag med beasås, yummie. Även chokladtårta med jordgubbar till efträtt var en donna som fyller år idag. Grattis Johanna Nilsson på 20(4) årsdagen!! ;)

Fredag idag

2010-11-12, 08:00:00 / Kategori: Allmänt


Godmorgon!!
Kanske ska gå och lägga mig sådär tidigt varje dag.Vaknade halv sju av mig själv och va inte så jättetrött. Kunde gå upp utan problem. Ryggen känns lite bättre idag me, kanske är alla tabletter som har gjort det, who knows?

Att jag gick upp så tidigt resulterade i att jag vart klar rätt så mycket för tidigt. Så han med att måla naglarna, nu ligger jag i sängen och väntar på att det ska torka. Kommer väl som vanligt förstöra det när jag klär på mig, tror att det har torkat klart men det har det aldrig gjort :p
Har en frukostdate inbokad klockan nio idag, inte lätt att vara poppis!! ;D

Föressten så sitter jag i kassan idag mellan halv tio och sex. Kom och köp!!!



ciao!


LYXFÄLLAN

2010-11-11, 19:15:28 / Kategori: Allmänt

Alltså, jag fattar inte hur man kan sätta sig själv i den situationen som dom i lyxfällan har gjort. Inser man inte när man måste ta ett lån för att betala sina räkningar att nått är fel? Nej då fortsätter man bara på samma sätt hela tiden istället, inte konstigt att skulderna stiger fort som bara den.. Haha kanske bra att man gick ekonomi på gymnasiet så man har koll på sånt här ;)


Förövrigt så har jag haft rätt ont (ondare) i min rygg dom senaste dagarna. Helt hemskt att stå framåtlutad. Idag när jag duschade och skulle böjja mig efter duschcremen så small det till, inte så vidare skönt!
Nu ligger jag i sängen och har tagit alvisar och ipren, blir nog sova strax även fast klockan bara är lite efter sju haha. Men är helt slut, och somnar jag nu får jag sova i 12 timmar. Min kropp behöver det!!

Gourmetfrukost på jobbet idag!!

2010-11-11, 15:43:39 / Kategori: Allmänt

Hur fan kan man få kramp/träningsvärk i armvecket av att prata i mobilen i tio min?! Kändes som om jag knappt kunde fälla ut armen helt så ont gjorde det. Känns fortfarande men inte riktigt lika mycket, är ändå 40 minuter nu sen det kändes första gången..

På bussen hem satt jag och tänkte på att jag verkligen ska börja träna igen och äta lite nyttigare. Bli lite fit igen sådär som man faktiskt har vart en gång i tiden. Mmm men det första jag gör när jag kommer hem är att jag först smäller i mig nästan alla chips som va kvar i skålen. Sen efter det går jag på bullarna. Och då är det inte bara en nej utan TRE stycken trycker jag i mig. Det värsta är att jag fortfarande känner mig jättehungrig, magen kurrar på som bara den.
Åt även en riktigt gourmetfrukost på jobbet idag. Varm choklad, skogsbärsyoghurt + tre mackor med ost & gurka på. Men aaa min mage vill tydligen ha ännu mer än så.


Annars så gick det väl bra på jobbet idag, förutom att ångan tydligen inte riktigt funkade i ugnen. Så allt frukostbröd såg ut som om det hade legat framme i en vecka, svintorrt! Sålde kanske inte så jättebra haha men va inte mitt fel iaf. Körde chark en timma me och förbutiken en timma. Hoppskuttruntjobbning


Crazy shit

2010-11-09, 22:30:18 / Kategori: Allmänt

Jag är rätt bra ändå jag, bullarna blev ju jättegoda! Inte för att jag smakade på varenda en men en av varje sort iaf. Gjorde stora kanelbullar och vanliga vanilj.. Fixade iordning mig för träffen och tog med mig några till fikat sen me, Carolina hade även gjort en kladdig kladdkaka,mycket god!


Vi slirade även lite med Elles bil när vi va ute och körde i snön, barnsligt men kul!! :)
Måste va en väldigt säker bil hon har, kondomen va me! ;) 


Borde gå och sova nu, jobb 8-19 väntar imorrn. Får se om man kommer i tid, ska tydligen bli halt så busssen lär ju snigla.. Frågan är bara om jag kommer kunna somna, är en stor traktor utanför på parkeringen och plogar och skrapar och allt vad det har för sig. Ingen godnattvisa direkt....

Vi kom även in på helt ovesentliga saker idag, hur olika djur parar sig och allt sånt där. Även lite vilket ord man ska använda men för att alla ska förstå så säger vi snopp här. Visste ni föressten att blåvalens är 2,5 meter lång och en halvmeteri diameter, de ni!! inga dåliga grejjer..



Fick även ta ett ängelkort hos Carro, det jag fick sa att jag borde börja skriva ner händelser, föra dagbok. Hade de nått att göra med den här bloggen kanske???


                                                                     GODNATT!!

10.11.09

2010-11-09, 17:08:51 / Kategori: Allmänt

Hej!!
Idag har jag haft en värdelös dag på jobbet, har vart på uselt humör typ.. Va så äckligt trött så det kändes som om ögonen skulle åka ihop när jag gick. Så sorry till er alla som jag knappt ens hälsade på. Man måste få ha sånna här dar me ibland..

Vilket väder det är då, trodde jag skulle piskas sönder när jag gick hem från bussen. Blåste och snöade som bara den. Trafikkaos vad det me. Polisen stog i en korsning och vinkade hur bilarna fick åka, bussresan hem tog tio min längre än vanligt. Kanske inte låter så mycket men eftersom den brukar ta ca 20-25 min så är tio rätt mycket!


Nu håller jag på och bakar bullar. Hoppas dom blir bra då kan jag ta med dom som överaskning ikväll när vi ska ha mysfika hemma hos Carolina.



Dags att rensa bordet så jag kan baka ut ordentligt, har redan blandat ihop geggamojjan som man ska ha i, kanske kommer en update sen hur dom blev :)

EMIL <3 THERESE

2010-11-08, 17:10:55 / Kategori: Allmänt

Oj oj oj nu har det hänt grejjer här, Therese la in världens raggningsknep idag när vi va i Täby C!
Vi stannade till hos 3-försäljarna för att se när vi kunde plocka ut nya mobiler. La fram våra körkort så han kunde knappa in och spana. Det var då Therese la in ett litet knep, hon lät sitt körkort ligga kvar på disken. Fanns det nån baktanke kanske?!
Jag och Hästen tog såklart tillbaka våra (såg i ögonvrån att Thereses låg kvar) och knatade vidare till Gina, lite bittra kanske över att vi två inte fick ta ut nya än. Där upptäckte Therese att hennes körkort inte va me i svängarna.

Då hade smarta Emil tagit saken i egna händer och både ringde och skickade sms med blinksmileysar om körkortet. Både jag och Erika är iaf överens om att hon gjorde det här med flit!


Vi hittade även klänningar till julfesten så vi va nöjda som få! Nu ska vi göra pizza så magen blir nöjd med...

 





Helg veckoslut weekend

2010-11-07, 21:51:46 / Kategori: Allmänt
Sicken helg då!!
Jobbade i fredags haj haj, sen hem till mami n papi för lite släktträff. Jag va då äckligt trött, höll humöret uppe lite iaf, lekte me småknoddarna där brukar jag passa in bra :)
Höll mig ändå vaken till elva det var bra jobbat av mig enligt mig själv iaf.. Vart ju inte så jättemycket sova eftersom jag skulle upp 05.20 för att jobba lilla passet 6-18.. Var ju en röd dag me så vi öppnade 10 istället för 8. Vilket dom inte hade satt upp några lappar om så det va mucho folk där utanför. En gubbe stirrade ut Johanna så mycket genom fönstret så hon fick ringa fram mig för hon vart lite rädd. Fick även stå i dörren och vakta medans Jossan körde ut blommorna, helt galet va det!!!
Rejsade iaf hem sen efter jobbet, hade lagt in ett litet flörtöga till pappa så fick ha hans bil hela helgen, mycket nöjd!
Drog en snabbdusch när jag kom hem sen åkte jag och hämtade dom andra som hade börjat dricka. Hem till oss och spela ett roligt spel och drack en massa. Sen vidare till teatern där playboys skulle spela. Va inte så mycket folk när vi kom dit men sen ramlade dom in. Va hur kul som helst, vi befann oss konstant på dansgolvet (okej toaletten några gånger) från elva till två. Man behöver ju inte gymma på ett tag iaf ;)
På slutet vart det för mycket folk, man kände sig som en studsboll på dansgolvet. For fram och tillbaka. Så dom andra drog till Piren och jag hem, min rygg sa ifrån lite väl mycket.
Hem och la mig men omöjligt och somna, plingade lite väl mycket i mobilen från olika håll. Fick sällskap sen så somna väl kanske runt fem på morgonen och vaknade nio. Pigg och glad kexchoklad va det på mig idag på jobbet, herregud vad hjärnan inte följde med som den skulle. Satt i helt andra tankar hela tiden.
Bjöd in mig själv på middag hos mamma och pappa och ska även sova kvar. Blir Täby C imorgon, åker in med pappa och hjälper han leta jacka. Sen kommer Vildhästen och syster in och joinar. Hääärligt!
Jag ska tydligen bli straffad med, höll inte dealen.. Ett år var det, klarade nästan en månad iaf ;)
Måste bara skriva om det här även fast jag kommer bli dödad. Hästen har ju uppdaterat sitt namn till Vildhästen, guess why??! ;) Nej ska va snäll och inte skriva mer om det, eller om Jossans fanstasi...
Nu ska jag sova, det borde du med göra!!                                               Natti

Guess what, I'm not a robot!

2010-11-04, 11:23:22 / Kategori: Allmänt

Japp, det skulle mitt jobb behöva veta. Hoppades på att jag inte jobbade måndagen, så frågade våran schemaperson. Hon visste inte riktigt så hon skulle kolla upp det. Sen hörde jag i högtalarna hur hon ropade att jag skulle komma upp. Kikar in och hon säger direkt "duuu vi hade satt in lite fler tider än så på dig". Jo tjena måndag, tisdag, onsdag, tordag & fredag. Inget jag gillade och det såg hon. Så jag fick välja fritt på en dag att ta bort. Blev såklart måndag, tror inte jag kommer sakna 10-20 i kassan ;) kanske att mitt lönespec kommer sakna men pengar e ju inte allt. Man måste få leva med.

Nu ska jag ta och fixa mitt hår och sätta på mig ett ansikte. Ska ju sälja idag, hell yeah kom inte till förbutiken tack! ;D
OCH Erikkabejben jobbar extra idag me, iofs i frukten men har man bra tajming kan man lyckas med och vinka precis när hon går in i frukten, finns ett läge där om jag inte står bakom pelaren precis då. aa kommer bli tufft de här att tajma in varandra!

wish us luck thank you very much! ;)


Breathe in

2010-11-03, 10:05:55 / Kategori: Allmänt

Gothenmorgen!
Ny dag ny tag, idag ska vi jobba jippie!!

Resten av min vecka ser ut så här, jobba 12-20 chark idag, 14-21 förbie imorrn, 8-17 chark fredag, släktmiddag efter det, 6-18 lördag baka lite å så, utgång på kvällen, jobba 12-19 kassa på söndag.
Satt aa jag tror jag kommer va pigg å glad där på kvällskvisten på söndagen. Tror jag jobbar måndag me, 10-20 kanske? hmm.... borde jag nog kolla upp!

Ska nog göra pyttipanna snart, å eftersom klockan bara är tio så räknas väl det kanske som frukost, men det är en bra frukost enligt mig!!


Tjingeling

Hästen har vart på grönbete!!

2010-11-02, 14:45:58 / Kategori: Allmänt

Hello! :)
Orkade inte med nå mer bloggnade där på söndagskvällen, blev inte riktigt dom vi hade tänkt oss. Va en olycka vid Salem så där satt vi fast i kön, kom hem halv tio på kvällen och skulle upp halv sex dan efter. Blev bara en dusch och sen sova.


Åkte iaf till jobbet igår, charkade bara fem timmar eftersom min underbart snälla vän Erika jobbade lite åt mig så jag kunde sluta tidigare vi skulle ju till ajkija (IKEA)!! :)
Tog stora icabussen dit, vet inte vad jag ska säga riktigt om hur det gick för oss förutom att vi hade sjukt kul där i bilen!!
Hittade iaf lite grejs där, sånna där småsaker som man behöver lixom.. käkade korv me, gottgott!






Vi va även hem hit och käkade tacos till middag efter IKEAbesöket, riktigt gott! :)
Idag är jag ledig. Huvudet värker på rätt bra det och har ingen ork till nånting. trycker clementiner och tvättar typ.

Men det var ju iaf kul att hästen fick komma ut på grönbete igår, inte alla dar man släpper ut djur hela vägen till Uppsala.



over and out