SMS-inlägg

2010-12-11, 19:52:42 / Kategori: Allmänt

20101211067 (MMS)

Såhär mysigt hade vi det ikväll.. Efter det här drog Milo en tre timmar lång sovstund på min mage :)


Jag börjar pensla, jag flyter med känsla..

2010-12-11, 14:10:07 / Kategori: Allmänt



Hej hej!
Jag har tappat lusten för det här, otippat för att va mig?? NEJ
Fröken noll tålamod brukar inte klara av saker länge, så det här måste nästan va rekord ändå hur länge jag höll igång bloggen...
Men ska inte sluta helt, men kommer förmodligen va såhär glest ett tag framöver som det har vart ett tag nu. Tills jag känner att jag vill igen.

Igår var det ju IDOLfinalen med, riktigt synd att inte Minnah vann! Jay va INTE bra igår....


Jag har även gjort något riktigt gott idag, brownies med after eight på, mumma! ;)
Och nu ska jag ta tag i mig själv, ska ha en riktig myskväll. Hoppas på det iaf så det inte är gnälliga barn :) Ska va barnvakt åt mina två brorsbarn Max & Milo. Dom är ju dom bästa, men har aldrig vart själv med Milo i flera timmar så kommer bli spännande att se hur det går :)



$$$$$$

2010-12-09, 19:59:11 / Kategori: Allmänt



Oh my gud vad jag har gjort av med pengar dom två senaste dagarna :s

Igår va jag på IKEA. Gjorde av med nästan 10 000 på en pisskvart, svider.. Men så fint det kommer bli på onsdag när allting kommer ;)

Jag var chafför igår, dit gick fint men hem va inte roligt. Torkarbladen tar inte mitt på så såg inte ett skit typ. Eller jo på mittlinjen såg jag två streck framåt, pappa tror du behöver köpa nya (A)
Åt köttbullar gjorde jag me, jag är ju "GE MIG MAT I EGEN HÖG PERSON" en köttbulletallrik, pommes å bea från Senkas tallrik + en efträtt, gött! ;)
Dom hade julbord me men man åker inte till IKEA för att äta de, eller jo visst i stort sett alla andra som va där men inte jag ;)

Idag då har jag och Hästen vart i Täby C. Brände mer pengar jovisst! Köpte ett superfint underställ, chockrosa ;)
Skulle även byta till en Iphone 4 men dom visste inte när den skulle kunna komma, inte det här året iaf så väntar lite med att beställa den. Sparde jag dom pengarna me för tillfället...


Alltså jag kommer ju inte behöva gå på socialbidrag för dom här två dagarna. Var ju tänkt att jag skulle till Thai så har sparat undan pengar. Men den resan kommer tyvärr inte bli av och varför ha pengarna ligga på hög lixom :p


Nu ska jag hjälpa Hästen med pizzan vi ska äta till middag, later!



Wooopa

2010-12-05, 20:25:14 / Kategori: Allmänt

Helllloooo!!
Mina föräldrars dator verkar inte gilla den här sidan, har inte kunnat logga in men nu så funka det helt plötsligt!
Vad finns det att berätta om då, har jobbat alla dar. Jättelånga pass så jag är D.Ö.D ! ! !
Sitter redan och kliar mig i ögonen och då är inte klockan speciellt mycket. Ska jobba 10-20 imorgon me, hua...
Tycker det är väldigt kul att Minnah gick till final eftersom att jag hejar på na! Och nej inte bara för att hon kommer från Hallstavik, jag tycker hon sjunger bra. Gör Jay med men han gillar jag inte.
Igår var jag även en rätt snäll person. Skjussade in några herrar till Norrtälje så dom kunde supa skallen i bitar. Tror dom lyckades rätt bra. Va hem en sväng till Madde som ska ut och fara. Men va så extremt trött så var inte där sålänge. Och precis när jag kom innanför dörren fick jag vända och köra syster och hennes kompisar till Piren. Lovade även att jag skulle hämta dom, va bara att ringa sa jag, men tji fick dom! Jag har inte ett endaste minne från att dom faktiskt ringde, pratade i sömnen så inte kom jag och hämtade dom inte ;)
Nu ska jag gå och dega lite i soffan, juste har äntligen fått det där telefonsamtalet som jag har väntat jättelänge på ;)


Tönt

2010-12-03, 18:14:21 / Kategori: Allmänt

Vi två hejdå. Fuck off du dog. Men inga tårar når min kind. Den rådjursblicken är så gjord,
Oss bar ett kors som blev för stort. Visst du kan gråta om du vill, men jag har synat dina kort.
Åh, snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min.
Och du får ingen tår, ingenting.
För din mamma borde lärt dig lite granna. Tönt. Säg till din mamma att vi inte är tillsammans.
Hälsa från ditt ex


Trött tjej

2010-12-01, 22:39:40 / Kategori: Allmänt

Skulle det inte va så förbaskat kallt ute så skulle jag ha kunna grävt min egen grav för jag är död!
Att jobba 13 timmar är inte okej. Inte när man är mig iaf, vart riktigt less på slutet. Upptäckte en sak som inte var så bra så ropade dit min chef. Han va inte helt nöjd när han såg vad jag hade hittat och la kommentaren "Ja Carro du vet ju vad du har att göra ikväll".. Varför varför varför ska jag fixa det för?! Jag är inte någon ordinarie i charken. Det är inte mitt ansvar, bara det att det alltid är jag som lyckas upptäcka sånna saker. Som Erika sa, dom stirrar sig hemmablinda.
Vi som hade turstrumpor på oss och allt idag från ATG, men dom gav mig ingen tur.
Jag bakade ett pepparkakshjärta till Erika idag. Det blev inge bra. Bakplåtspapret blåste en massa så pepparkakan vek sig och vart bränd. Men jag drog på en massa glasyr, godisnappar och florsocker. Så stiligt det blev;)
Imorgon när jag vaknar ska jag vrida på värmen i golvet i badrummet och bada, lovely! Man ska utnyttja saker som finns till max när man inte är hemma ;)
Sitter och gosar med min katt med, saknar hennes gos ibland. Hon ska nog få sova med mig inatt :)